Jörgen Kocksgatan 9

Nyhamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

167 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modern lokal nära Centralstationen med möjlighet att renovera och påverka planlösningen. Gemensam ljusgård och uteplats i fastigheten.

Högst upp i huset ligger denna ljusa lokal med utsikt mot närliggande Malmö Centralstation. Ytan är anpassad för upp till 11 personer och här kan ni som hyresgäst få chansen att vara med och påverka planlösningen och skapa er drömarbetsplats. Kontoret idag rymmer ett konferensrum, fyra kontorsrum samt möjlighet till att arbeta i öppet kontorslandskap. Dessutom finns gemensamma platser för kreativa möten eller en välbehövlig paus i den härliga ljusgården eller ta lite frisk luft på uteplatsen. Miljöklassad fastighet med city och Malmö Centralstation som granne Fastigheten är miljöcertifierad med Leed Gold och ligger mycket strategiskt belägen i den nya spännande stadsdelen Nyhamnen. På gångavstånd ligger shopping, restauranger, hotell och allt ni kan tänka er i centrala Malmö. Lunchalternativen är många och kan förslagsvis intas på någon av restaurangerna inne på Malmö Centralstation, på populära  Östergatan No.25  för den pizzasugna eller ta en kort promenad ut till Hullkajen och restaurang Saltimporten .  Utanför dörren når ni enkelt bussar och tåg på bara några minuters promenad. För er som tar bilen finns garage i huset och ni tar er smidigt ut via ringvägen eller motorvägen och undviker därigenom bilköerna i stan. Passa på att redan nu ta chansen att ta plats i en inspirerande miljö när Malmös nya stadsdel Nyhamnen växer fram.

Ytor

  • Total yta:

    167 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12136

Byggår:

1992

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

För hyresgäster har fastigheten ett eget garage med infart från Navigationsgatan. Garaget har rörliga platser och digital parkering.  Från 1 Juli 2022 administreras alla garageplatser av Apcoa Parkering Sverige AB. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se. Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Närservice:

Fastigheten är belägen med gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid.
Jörgen Kocksgatan 9

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan