Gamla vägen 12 A

Aspholmen , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 400 m²

Hyra

Tillträde

2023-11-01

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Ny kontorslokaler på Aspholmens mest attraktiva läge. Du kan påverka planlösning och material. På vån 2 finns det ca 100-400 kvm för uthyrning.

Välkommen till en trevlig och yteffektiv lokal med mycket goda exponeringsmöjligheter på Aspholmen. Lokalen lämpar sig utmärkt till kontor. Den befintliga planlösningen erbjuder möjlighet för kontors-, mötes- och konferensdel. Det kommer finnas kök med diskmaskin och ett kaklat badrum. Samtliga ytskikt och material är i väldigt bra kvalitet. Lokalen är inflyttningsklar under kvartal 4 2023, och här finns givetvis ypperliga förutsättningar till omdisponering av ytorna för större och öppnare planlösningar samt aktivitetsstyrd användning. Med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva lokaler för de företag som vill profilera sig på Apholmen.

Övrig information

Övrigt:

Den som hyr har även tillgång till bastu, bubbelbad samt relaxrum som finns i en annan del av fastigheten. Bokningssystem används för hyresgästerna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100 400

Ytbeskrivning

Ny kontorslokaler på Aspholmens mest attraktiva läge. Du kan påverka planlösning och material. Lokalen ligger på våning 2 med möjlighet att hyra från ca 100-400 kvm och Välkommen till en trevlig och yteffektiv lokal med mycket goda exponeringsmöjligheter på Aspholmen. Lokalen lämpar sig utmärkt till kontor. Den befintliga planlösningen erbjuder möjlighet för kontors-, mötes- och konferensdel. Det kommer finnas kök med diskmaskin och ett kaklat badrum. Samtliga ytskikt och material är i gott skick. Lokalen är inflyttningsklar under kvartal 4 2023, och här finns givetvis ypperliga förutsättningar till omdisponering av ytorna för större och öppnare planlösningar samt aktivitetsstyrd användning. Med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva lokaler för de företag som vill profilera sig på Aspholmen.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

2023-11-01. Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Representativ yta som lämpar sig utmärkt för kontor. Gott om glaspartier som ger naturligt ljusinsläpp till lokalen. Vidare i lokalen finns möjlighet för konferens- och mötesrum, samt ett fräscht pentry och toaletter/badrum. Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa yteffektiva kontorslösningar med såväl öppna som rumsindelade planlösningar. Allt för att få till den moderna och representativa arbetsmiljön som får såväl era medarbetare som er verksamhet att blomstra. Det finns även tillgång till bastu, bubbelbad samt relaxrum i byggnaden som denna nya lokal sitter ihop med.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Aspholmen har en bra tillgänglighet från södra sidan av Örebro och ansluter mot E18 på ett enkelt sätt.

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det kommer finnas p-platser runt fastigheten samt förberedda el-laddningsstationer.

Skyltläge:

Huvudentrén är ut mot Gamla vägen, vilket innebär att man kan sätta upp sin logga med ledljus ut mot gatan.

Gamla vägen 12 A