S:T Eriks Gränd 6

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

220 m²

Hyra

2 500 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Här erbjuds ett representativt centralt kontor i Uppsalas äldre kvarter med Domkyrkan och Saluhallen som granne.

Här erbjuds ett representativt centralt kontor i Uppsalas äldre kvarter med Domkyrkan och Saluhallen som granne. Kontoret har rum i varierande storlek där det största kan brukas som kontorslandskap. Det är genomgående fina ljusa ytskikt och fönster i alla väderstreck som ger ett generöst ljusinsläpp i lokalen. Ett attraktivt kontor med ett perfekt läge i city! Kontakta mäklaren för visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 220 2 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2500

Utförande

Planlösning:

Kontoret om 220 kvm är ett rumsindelat ytrenoverat kontor med den äldre charmen bevarad med vackra fönster och stuckatur i taket. När man kommer in i entrén möts man av en väl tilltagen hall med plats för avhängning, städskrubb och toalett. Förbi toaletten kommer man till ett personalrum med pentry och många sittplatser. De separata kontoren nås från hallen och personalutrymmet och de är i varierande storlek, där man kan sitta från två personer per rum upp till många fler arbetsplatser. Det största rummet kan brukas som ett kontorslandskap. Från kontorslandskapet nås även ytterligare en toalett samt ett förråd. Kontoret har även ett modernt ventilationssystem FTX samt indragen fiberuppkoppling.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det här är Uppsalas äldre anrika kvarter med Domkyrkan som närmsta granne. Här finns också Saluhallen, biblioteket Carolina Rediviva och Slottet på gångavstånd. Det är även en fin promenad längs årummet till Svandammen och ingången till Uppsalas grönskande stadspark.

Företag i närheten:

Uppsalas gågata liggen vid andra sidan ån och en tvärgatan upp som har ett generöst utbud av butiker, caféer och restauranger. Det finns också många småbutiker längs Drottninggatan som är en tvärgatan till Nedre Slottsgatan samt restaurang på Fyristorg och i St Eriks gränd.

Kommunikationer

Det finns bussar som trafikerar Drottninggatan som ligger nära och det tar ca 10-15 minuter att promenera till Resecentrum. Med bil, tar du dig snabbt till påfarterna kring Uppsala.
S:T Eriks Gränd 6