Bangårdsgatan 4A

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

351 m²

Hyra

2 012 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Här erbjuds en central lokal med ett mycket attraktivt läge och flexibel planlösning

Här erbjuds en central lokal med ett mycket attraktivt läge och flexibel planlösning. I dagsläget har lokalen till en stor del en öppen yta för produktion eller kontorslandskap men finns även möjlighet till enskilda rum och bra med personalytor. Lokalen har två entréer vilket kan brukas som kundingång och personal och lastingång beroende på vilken verksamhet som drivs i lokalen. Här jobbar du nära all tänkbar service samtidigt som du erbjuds fina stråk längs ån och Uppsalas stadspark. Kontakta mäklare för visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 351 2 012

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2012

Utförande

Byggår:

1950

Planlösning:

Lokalen om 351 kvm har en entré med receptionsdel och sedan en öppen produktionsyta eller kontorslandskap. Längst in i lokalen finns personalytor med kök och rymlig matplats, WC, fyra separata kontor samt ett lager. Det finns även en ingång på lokalens högra del för personalingång och inlastning av varor. Det finns två parkeringsplatser i anslutning till lokalen som går att hyra. Betalparkering finns på omkringliggande gator samt i de centrala parkeringsgaragen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger centralt mellan årummet och gågatans slut. Här finns allt med korta avstånd, god service, rikligt folkliv, fina sevärdheter med slottet, domkyrkan och Uppsalas lummiga och blomstrande stadspark.

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av butiker, restauranger och caféer. Här finns allt som underlättar din vardag!

Kommunikationer

Härifrån är det bra kommunikationer med buss samt mycket fina gång- och cykelvägar runt Uppsala. Resecentrum ligger endast några minuter bort och är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer.
Bangårdsgatan 4A