Gamla Brogatan 32

Norrmalm/City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

235 m²

Hyra

3 027 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Varmt välkomna till Gamla Brogatan 32. Här ges en unik möjlighet att etablera sig inom en fantastisk butikslokal på ett välkänt shoppingstråk.

Beskrivning Vi har nöjet att presentera denna karakteristiska butikslokal på populära Gamla Brogatan, i hjärtat av Stockholm mellan Hötorget och Vasagatan. En unik möjlighet ges nu till att bli en del av den historia som gatan bär och framtid med den härliga butiksmix bestående av kreatörer, nytänkande, hantverk, mode, caféer och restauranger. Butikslokalen på Nr 32 utgörs av två våningsplan där entréplan består av 127 kvm och nedre plan 108 kvm. Inledningsvis två stora skyltfönster på vardera sida av entrédörren, och därefter möter en stor öppen och luftig yta med fina möjligheter för produktexponering, kassa, provrum och likande efter eget önskemål. Generös takhöjd och synliga stålpelare skapar tillsammans med det rutiga golvet en säregen positiv känsla. En bred trappa för oss vidare till det nedre våningsplanet som även detta följer i en öppen och luftig planlösning. Här ges utöver butiksyta plats för personalrum med pentry, separat lager och WC. Den karakteristiska känslan är genomgående med betonggolv och återigen synliga stålpelare. Område Gamla Brogatan sträcker sig mellan Hötorget och Vasagatan och har sedan många år tillbaka varit ett populärt besöksmål för såväl Stockholmare som turister. Gatan kantras av noga utvalda handlare och idag finns klassiska butiker såsom Red Wing, WOS, Sko Uno som blandas med trendiga Kawaii och Ai Ramen med flera. Närmsta granne till butiken är välbesökta Vatte-katten och Sivletto. Mycket bra kommunikationer med t-centralen inom kort promenad som trafikeras av alla tunnelbanelinjer, flertalet busslinjer, spårvagn, pendeltåg och Arlanda Axpress. Fakta Hyra: 59 283 SEK/mån exkl. moms. F-skatt: 10 754 SEK/mån. Pris: Pris på förfrågan. Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Mathias Franzén Mobil: +46 (0)704 54 96 62 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: mathias@rpretail.se. www.rpretail.se Retail & Properties

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 235 3 027

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3027

Hyresinformation:

Tillkommer

Gamla Brogatan 32

Om RP Retail & Properties AB

Retail & Properties arbetar med etablering, avveckling och uthyrning av retail lokaler över hela landet. Vi kan svensk detaljhandel som ingen annan. Retail & Properties är en naturlig länk mellan fastighetsägare och detaljhandlare. Vi har sedan starten etablerat och avvecklat otaliga butiker i hela Sverige och är idag en ledande aktör inom fastighets retail. Vi arbetar primärt med att överlåta detaljhandlares befintliga butikslokaler och att aktivt söka nya butiker åt företag som expanderar. Vi arbetar med både stora och små företag, internationella och lokala, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

RP Retail & Properties AB

Sköldungagatan 1

114 27 Stockholm

www.rpretail.se

Fler annonser från RP Retail & Properties AB