Florettgatan 29B

Berga , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

385 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

På utmärkt läge i Berga finner ni denna kvadratsmarta lokal på hela 385 kvm. Kontoret är fördelat på ett större kontorslandskap samt sju...

På utmärkt läge i Berga finner ni denna kvadratsmarta lokal på hela 385 kvm. Kontoret är fördelat på ett större kontorslandskap och sju kontorsrum som rymmer cirka 25 arbetsplatser samt konferensrum. Lokalens många fönster förser kontoret med dagsljus, vilket både ger ett fint och ljust intryck samt en bra arbetsmiljö. I alla rum förutom kök och toalett löper det genomgående ett grått textilgolv som sänker ljudnivån i lokalen samt är mer ergonomiskt för alla anställda.   Välkomna att kontakta oss för en visning.

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 25 * Konferensrum: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    385 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lansen 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. God parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.
Florettgatan 29B

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB