Hallenborgs gata 11

Dockan , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

113 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Butikslokal på bästa läge i Dockan.

Butikslokal på synligt läge i Dockan. Lokalen fungerar lika bra för kontor som för butik. Stora skyltfönster mot Hallenborgs gata. Lokalen har flexibla arbetsplatser med ett mötesrum eller projektrum  för sex personer. I fastigheten finns parkering, dusch och omklädningsmöjligheter. Det är lätt att trivas i Dockan med närheten till havet och grönområden. Dockan har också ett brett utbud av lunchrestauranger med mycket hög kvalité.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver * Arbetsplatser: 10 * Skyltfönster: Ja * Parkering: Ja * Restaurang: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    113 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skrovet 3

Byggår:

2007

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i fastigheten.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger i fastigheten och inom gångavstånd i Dockan. Övrig service såsom livsmedel / postombud , frisörer, apotek, kemtvätt et.c. finns inom Dockanområdet.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Bussförbindelse finns i närheten av fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.
Hallenborgs gata 11

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB