Östergatan 18

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

825 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med mycket bra skyltläge mot Östergatan. Se 360 video för bättre upplevelse.

Generösa fönsterpartier med bra skyltläge och genomgående planlösning är några av denna lokalens många fördelar. Med ingång från markplan och egen lastgård/lastbrygga finns här utmärkta förutsättningar för butik, showroom eller annan serviceverksamhet. Här finns möjligheter att vara med och påverka lokalens utformning. Lokalens bakre del består idag till stor del av lagerytor med direkt anslutning till lastgård, förråd, toaletter och personal- och omklädningsrum samt kontorsrum.

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 5-10 * Möjlighet till exponering: Skyltfönster * Port: Ja * Lastbrygga: 1.

Ytor

  • Total yta:

    825 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Menved 37

Byggår:

1975

Våningsplan:

1 av 8

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns garage under fastigheten. Samt ett allmänt P-hus intill fastigheten.

Närservice:

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.
Östergatan 18

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB