Isbergs gata 7

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

535 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i Dockan med öppen planlösning och havsutsikt. Renoveringsbehov gör att det finns gott om möjligheter att påverka materialval och...

Kontorslokal på andra våningen med öppen planlösning, rymliga ytor och stora fönster med gott om ljusinsläpp. Ljusgården i mitten av lokalen skapar en annorlunda och unik planlösning. Dessutom med havsutsikt. Lokalen kommer att renoveras så möjligheterna är många för den som flyttar in. Allt går att anpassa efter era behov och önskemål, både vad gäller planlösning och utseende. Se vår film om Dockanområdet här Dockanomårdet erbjuder en mängd olika lunchrestauranger och närhet till service. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till Malmö centralstation.

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 40-48 * Hiss: Ja * Havsutsikt: Ja * Mötesrum: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    535 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kranen 14

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Företag i närheten:

Orkla, SAAB, Telia, SVT, Sigma, Thyrens , Cybercom m.f.l.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockan-området

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Endast 5 minuters promenad till Malmö C.
Isbergs gata 7

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB