Kastellgatan 2

Berga , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 - 1 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

I västra delarna av Berga skapar vi nu två nya moderna kontors och lagerbyggnader med flexibilitet i största fokus.

I västra delarna av Berga skapar vi nu två nya moderna kontors och lagerbyggnader med flexibilitet i största fokus. I Berga Flexhus kan du kombinera kontor på mellan 230-510 kvm med lager/lättare industri på mellan 600-1 180 kvm med en takhöjd på 8 m. Byggnaderna är utformade så att du som hyresgäst skall kunna hitta moderna verksamhets-lokaler där man kan kombinera kontor med lager. Eller för dig som bara vill ha ett modernt kontor på bästa läge på Berga. Parkeringsmöjligheter finns precis utanför entrén. Flytta in i nya lokaler till hösten 2023!

Övrig information

Övrigt:

* Kontor: 230-510 kvm * Lager: från 600 kvm * Takhöjd lager: 8 m.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 230 1 400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Huggjärnet 13

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten på entréplan finns restaurang Holy Greens och 100 meter bort finns restaurang SMAK. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel. På den egna parkeringen finns det 27 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt, med den egna bilen och med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga.
Kastellgatan 2

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB