Jörgen Kocksgatan 4

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

161 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fint kontor med ett trevligt modernt trapphus. Lokalen har en generös takhöjd som ger ett luftigt intryck. Goda parkerings möjligheter.

Trevlig kontorslokal på bra läge, endast några minuters promenad från Malmö Centralstation. Ett våningsplan om ca 161 kvm består av fem enskilda rum varav tre lite större rum samt ett centralt placerat pentry. Lokalen har en generös takhöjd och stora vackra fönster. Centralt placerat finns ett trevligt pentryutrymme med plats för både matbord och loungesoffa. På andra sidan gatan finns ligger ett parkeringshus med gott om parkeringsplatser.  Lunchrestauranger finns runt hörnet samt vid stationsområdet, två kvarter bort.

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 8-10 * P-hus: Ja * Nära Malmö C: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    161 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kolga 4

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Närservice:

Restauranger och service finns i det direkta närområdet. I Malmös stadskärna, som ligger inom gångavstånd, finns all tänkbar service. Goda parkeringsmöjligheter, garage finns intill fastigheten.

Vägbeskrivning:

Klicka på kartan för att ta dig till Jörgen Kocksgatan 4.

Kommunikationer

Gångavstånd med endast ett par hundra meter från centralstationen och ytterligare några minuters promenad till den absoluta stadskärnan där både buss- och tågförbindelser finns. Enkelt att ta sig ut till Västkustvägen som sedan leder vidare till större vägnät.
Jörgen Kocksgatan 4

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB