Dockplatsen 1

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontoret finns i Dockan ca 10 minuters promenad från Malmö C.

På ett av Dockans bästa läge, med utsikt mot både hamninloppet och mot Nyhamnen, ligger detta luftiga och moderna kontor på 700 kvm. Ljusinsläpp från fyra vädersträck vilket ger maximalt med dagsljus. Här finns plats för ca. 50 arbetsplatser samt mötesrum från 4 upp till 14 personer. Lokalen har bra förutsättningar för att skapa den planlösning man önskar. Fastigeten har en gemensam entré och i bottenplan finns öppna ljusa ytor med en lunchservering. Det finns gemensamma mötesrum i fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 50 * Lunchrestaurang: Ja * Mötesrum: Ja * Havsutsikt: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    700 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torrdockan 6

Byggår:

2000

Våningsplan:

3 av 7

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns på området.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockan-området.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.
Dockplatsen 1

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB