Florettgatan 27

Berga , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

340 - 1 434 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Längs med 111:an finns kontor från 340 - 897 kvm. En våning under finns lager på ca 540 kvm med 5 portar.

På ett av Bergas bästa läge ligger detta rymliga kontor på upp till 897 kvadratmeter. Med fönster i tre väderstreck får lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp över kontorsytorna. Här har ni chansen att anpassa planlösningen efter era behov och göra detta till ett framtida drömkontor. I nuläget finns här flera separata kontorsrum som enkelt kan göras om till en öppen planlösning. Lättillgängliga mötesrum i olika storlekar, loungeyta i anslutning till pentry samt en väl tilltagen öppen yta för lunch- och fikapauser. På våningen under finns möjlighet till lager och verkstad med ett eget pentry och omklädningsrum på ca 540 kvadratmeter. Detta är en lokal med fri takhöjd på 4,20 meter och 5 anslutande portar.  Intill fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för både medarbetare och kunder. Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

* Fri parkering: Ja * Antal portar: 5 st.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 340 1 434

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lansen 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. God parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.
Florettgatan 27

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB