Mäster Nilsgatan 6

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

249 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Skyltläget i denna luftiga butikslokal på 249 kvm kan inte vara bättre. Centrala Malmö, fem minuter till Malmö C. Stora fönster mot en...

Skyltläget i denna luftiga butikslokal kan inte vara bättre. Stora fönsterpartier, utmärkta för produktexponering, mot en vältrafikerad gata med bra flöde av förbipasserande, både på cykel och till fots. Lokalen på 249 kvm ligger i fastigheten Erik Menved i kv. Caroli och har egen entré från markplan. Den är idag ljust inredd med öppen planlösning. Utöver butiksytan finns ett pentry/personalrum, toaletter och ett mindre lager/förråd med egen toalett. På fastighetens baksida finns det en lastbrygga att nyttja vid varuleveranser. Denna lokal lämpar sig utmärkt för butiksverksamheter men även för olika typer av service. Här finns möjlighet för tillträdande hyresgäst att vara med och anpassa ytorna utifrån verksamhetens behov.

Övrig information

Övrigt:

* Egen entré: Ja * Lager/Förråd: Ja * Garage i huset: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    249 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Menved 37

Byggår:

1975

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns garage under fastigheten. Samt ett allmänt P-hus intill fastigheten.

Närservice:

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge:

JA

Vägbeskrivning:

Klicka på karten så kommer du till lokalen.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.
Mäster Nilsgatan 6

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB