Boplatsgatan 10

Fosie/Jägersro , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 248 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Effektiv produktions- och lagerlokal med tillhörande kontor i Fosie. Inlastning via markport. Fri parkering kring fastigheten, närhet till...

Produktions- och lagerytor med kontor Produktions- och lagerytor med kontor som uppfyller Skyddsklass 2. Produktionslokalen, ca 760 kvm, har 3,4 m i takhöjd, men utan undertak är takhöjden ca 5 m. Lokalen är en stor öppen yta med fönster åt två håll. Inlastning via stor markport. Kontorsdelen, ca 490 kvm, består av 9 enskilda rum, ett större kontorslandskap, konferensrum, samtalsrum samt ett pentry med gott om sittplatser. Planlösningen kan enkelt göras mer öppen. Delar av kontoret kan rivas om ytterligare lageryta önskas. I direkt anslutning till entrén finns det gott om fria parkeringsplatser liksom på andra sidan gatan. Laddstolpar finns att tillgå inom området. Här finns även lunchrestaurang, konferensavdelning, en hörsal samt en gemensam loungeyta.

Övrig information

Övrigt:

* Fri parkering: Ja * Lunchrestaurang: Ja * Skyddsklass: 2.

Ytor

  • Total yta:

    1248 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boplatsen 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice:

Frukost- och lunchrestaurang finns i fastigheten. Konferenslokalerna är nyrenoverade och utrustade med modern digital teknik. Utanför konferensrummen finns luftiga mingelytor för fika eller gruppövningar. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service som bank, systembolag, mataffär samt ett större utbud av restauranger.

Vägbeskrivning:

Hitta till Boplatsgatan 10 i Malmö.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen. Snabb kommunikation till flygplatsen.
Boplatsgatan 10

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB