Drottninggatan 34

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

290 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ta chansen att flytta in i denna fina fastighet i Malmö med utsikt över kanalen och Kaptensbron.

I denna fina profilfastighet i centrala Malmö, med utsikt över kanalen och Kaptensbron, har vi nu lediga kontorsytor. Ljusa, öppna ytor som vi anpassar enligt önskemål.  Lokalen är om ca 290 kvm och är placerad på plan 1. Fastigheten är gammal och anrik men all teknik och ventilation är ny och modern. Parkeringsplatser finns på gårdssidan och förrådsytor går att hyra till vid behov. Närheten till all tänkbar handel och service samt både buss och tåg är ett stort plus. Lokaler värda att titta på!

Övrig information

Övrigt:

* Parkering: Ja * Hiss: Ja * Fiber: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    290 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sparven 15, Röda huset

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Närservice:

Närheten till centrala Malmö och all tänkbar service finns på promenadavstånd. Fastigheten ligger bara ett stenkast från gågatan med ett stort urval av restauranger, apotek, butiker med mera.

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger på Drottninggatan i centrala Malmö.

Kommunikationer

Med bara ett par minuters promenad når du Gustav Adolfs torg där all busstrafik finns. Närmsta citytunnelstation är Triangeln, fem minuters promenad från fastigheten. Vi kan erbjuda både garage- och parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.
Drottninggatan 34

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB