Agnesfridsvägen 113A

Fosie/Jägersro , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

462 - 1 535 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljusa moderna kontor med bra parkering, lunchrestaurang och goda kommunikationer. 435-1535 kvm, lämpliga för öppna landskap eller enskilda rum.

Välkommen till denna fina lokal fördelad på två plan i en representativ kontorsfastighet nära Jägersro Center i Malmö. En generös entré, egen lunchrestaurang och hörsal i bottenplan är några av mervärdena i fastigheten. Här finns möjlighet att hyra kontor för mellan 25-90 arbetsplatser. De lediga ytorna är 462 respektive 1073 kvm, eller hela ytan om totalt 1535 kvm. Nuvarande planlösning består av öppna ytor i kombination med ett flertal enskilda rum, men kan enkelt anpassas till en ännu mer öppen och luftig planlösning. En interntrappa förbinder de båda våningsplanen. Vid behov finns det förrådsutrymme att hyra till i källarplan. Skyltmöjligheterna är utmärkta och det finns parkering i direkt anslutning till fastigheten. På när gångavstånd finns det goda bussförbindelser och ett stort utbud av handel och service. Andra hyresgäster i huset förutom lunchrestaurangen Kiels Kök är Securitas och Skånska Dagbladet.

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 25-90 * Restaurang: Ja * Hörsal: Ja * Parkering: Finns att hyra.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 462 1 535

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jägersro 130:403

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice:

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, butiker och service.

Vägbeskrivning:

Nära till Inre ringvägen samt E65 ut mot Sturup och ändå mitt i centrum av Jägersro. All handel och service finns lättillgängligt här.

Kommunikationer

Bra förbindelser till både Yttre och Inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.
Agnesfridsvägen 113A

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB