Boplatsgatan 6

Fosie/Jägersro , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 - 1 255 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorsytor med tillgång till gemensam reception, konferens, restaurang samt charmig trädgård. Utmärkt skylt- och kommunikationsläge. Parkering...

Boplatsen är mer än bara trevliga arbetsplatser! Här erbjuder vi även gemensamma mötesplatser såsom reception/loungeyta, konferensdel, lunchrestaurang och en charmig trädgård.  Här finns möjlighet att hyra från 370 kvm upp till 1255 kvm. Vi renoverar och anpassar lokalerna efter önskemål.  Allt från öppna landskap till enskilda rum går enkelt att skapa här. Ni önskar - Vi skissar. På detta utmärkta kommunikationsläge erbjuder vi gott om fria parkeringsplatser för både hyresgäster och besökare. Laddstoplar finns att tillgå inom området.

Övrig information

Övrigt:

* Lunchrestaurang: Ja * Fri parkering: Ja * Konferensavd: Ja.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 370 1 255

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boplatsen 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice:

Frukost- & lunchrestaurang finns i fastigheten. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Konferensutrymme och hörsal finns för uthyrning i fastigheten.

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger på ett utmärkt läge nära Europavägarna. Lika enkelt att ta sig norrut som söderut.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.
Boplatsgatan 6

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB