Medborgarplatsen 25

Medborgarplatsen / Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

155 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik

Källarlokal med bra access genom lastkaj i huset som ligger i Medborgaplatsens P-Hus genom Noe Arksgränden. Access genom Repslagargatan 20 om man behö

Entré till lokalen sker genom Medborgaplatsen 25 och kontorshuset där och 2 trappor ner, hiss finns. Man kan även ansluta till lokalen genom lastkaj som nås igenom parkeringshuset Medborgarplatsen som drivs av Stockholm Parkering.Enklare lokal med vatten för pentry och fiber indraget. Kontorsrum finns, i övrigt öppen yta med pelare enligt ritning. Bra säkerhet genom skyddsrumsdörr. Toalett finns tillgång till i korridoren.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen är skyddsrum vilket gör att den måste tömmas och iordningställas som sådant inom 48 timmar om fastighetsägaren genom myndighetsbeslut så kräver det.

Ytor

  • Total yta:

    155 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Lasthiss
Lastkaj

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Lokalens kontrakt överlåtes efter hyresvärdens godkännande av ny hyresgäst. Avtalstiden är fram till 2023-04-30 med 9 månaders uppsägningstid, annars förlängs avtalet med 2 år.

Tillträde:

Omgående

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Hyresnivå: 27 569 kr/mån exkl. moms och inkl. el, vatten, värme och fastighetsskatt.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Göta Ark 18

Byggår:

1984

Renoveringsår:

1990

Planlösning:

Lokalen markerat i grönt på ritningen.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lastkaj vid Medborgarplatsens parkeringshus. https://www.stockholmparkering.se/hitta-oss-pa-kartan/101663/Medborgarplatsen%2c-PHus

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt läge gör omgivningen perfekt för verksamheten som söker något på Södermalm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering sker på stadens gator alternativt i parkeringshuset som lokalen ansluter genom lastkaj vilket man når genom väg Noe Arksfaret 1-3 som är vid tunnelmynningen till Söderledstunneln vid Noe Arksgränden/Götgatan.https://www.stockholmparkering.se/hitta-oss-pa-kartan/101663/Medborgarplatsen%2c-PHus

Närservice:

Söderhallarna har allt som man kan tänkas behöva i serviceväg till denna lokal. I området intill så har man ytterligare riktigt god utbud av det Södermalm kan erbjuda.

Kommunikationer

Stockholm Södra ligger kort promenadavstånd bort med tåg och tunnelbana. Tunnelbanestationen Medborgaplatsen ligger strax intill byggnaden. För den bilburne så har man goda möjligheter att ansluta genom Noe Arksgränden 8 som leder till Parkeringshuset och Repslagargatan 20 om man behöver komma till huvudentrén på markplan.
Medborgarplatsen 25

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB