Kromgatan

Rosersberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

13 000 m²

Hyra

Tillträde

2023-09-01

Beskrivning

  • Lager & logistik

Vi har nu möjlighet att erbjuda ytterligare 13 000 kvadratmeter nyproducerad logistikyta i Rosersberg utanför Stockholm.

Beskrivning av ytorna i byggnaden: Golvyta - 9 145 kvm Entresolyta - 1 550 kvm Extra entresolyta - 2 360 kvm Den blivande logistikfastigheten är placerad vid E4:an, vilket borgar för smidig kommunikation till Nordens alla större städer. Med en kombiterminal som närmsta granne, ger det en optimerad placering för just logistikverksamhet. Kombiterminalen, med järnväg spåransluten till stambanan, gör att gods som kommer in i hamnen i Gävle kan fraktas med järnväg till Rosersberg för omlastning till container, eller om man så vill, till trailer för vidare transport via vägnätet. Den nya fastigheten kommer att miljöcertifieras efter uppförandet enligt BREEAM.SE, betygsnivå Excellent. Solceller är en naturlig del i de miljöinstallationer som kommer att gälla för fastigheten. Med utgångspunkt i hållbart byggande och möjlighet till anpassning efter hyresgästens önskemål blir byggnaden maximalt optimerad. Takhöjd är 11,7 meter fritt under balk.

Ytor

  • Total yta:

    13000 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-09-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sigtuna Rosersberg 11:154

Byggår:

2022

Teknisk information

Takhöjd:

11,7 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Sedan ett antal år tillbaka är Rosersberg Stockholms ledande Logistikhub. I området finns i stort sett alla Sveriges ledande logistikaktörer representerade.

Närservice:

I det direkta närområdet finns flera restauranger, bensinstationer, laddstationer för elbil med mera. I närområdet finns golfbana, flera padelhallar och under 2022 kommer ett gym att öppna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket nära E4, mellan motorvägen och Logistikområdet. Kollektivförbindelse för pendeltåg till Rosersberg norr om området. Fyra busslinjer trafikerar sedan själva Rosersbergs Logistikområde.
Kromgatan