Kromgatan

Rosersberg , Rosersberg
Spara Dela
Ej projektspecifik bild
Spara
Dela
Yta

8 000 - 20 400 m²

Hyra

Tillträde

2023-09-01

Beskrivning

  • Lager & logistik

Tillsammans med Kilenkrysset har Bockasjö nu möjlighet att erbjuda ytterligare 20 400 kvadratmeter nyproducerad logistikyta i Rosersberg.

Den blivande logistikfastigheten är placerad vid E4:an, vilket borgar för smidig kommunikation till Nordens alla större städer. Med en kombiterminal som närmsta granne, ger det en optimerad placering för just logistikverksamhet. Kombiterminalen, med järnväg spåransluten till stambanan, gör att gods som kommer in i hamnen i Gävle kan fraktas med järnväg till Rosersberg för omlastning till container, eller om man så vill, till trailer för vidare transport via vägnätet. Den nya fastigheten kommer att miljöcertifieras efter uppförandet enligt BREEAM.SE, betygsnivå In-Use Excellent. Solceller är en naturlig del i de miljöinstallationer som kommer att gälla för fastigheten. Med utgångspunkt i hållbart byggande och möjlighet till anpassning efter hyresgästens önskemål blir byggnaden maximalt optimerad. Extra kraftfullt sprinklersystem samt 10 meters takhöjd gör att huset har mycket få begränsningar vad gäller typ av gods som kan förvaras i byggnaden, utmärkt för t ex däck.

Övrig information

Övrigt:

1 lastport per 1 000 kvm lageryta i grundutförande.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 8 000 20 400

Ekonomi

Tillträde:

2023-09-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sigtuna Rosersberg 11:155

Byggår:

2022

Teknisk information

Takhöjd:

10 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Sedan ett antal år tillbaka är Rosersberg Stockholms ledande Logistikhub. I området finns i stort sett alla Sveriges ledande logistikaktörer representerade.

Närservice:

I det direkta närområdet finns flera restauranger, bensinstationer, laddstationer för elbil med mera. I närområdet finns golfbana, flera padelhallar och under 2022 kommer ett gym att öppna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket nära E4. Kollektivförbindelse för pendeltåg till Rosersberg norr om området. Fyra busslinjer trafikerar sedan själva Rosersbergs Logistikområde.
Kromgatan