Telefonvägen 30

Telefonplan , Hägersten
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

620 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Trendiga Telefonplan - nu finns ett nyrenoverat kontor för upp till 52 personer med bra ljusinsläpp på 6:e våningen.

Vad är väl en dag på kontoret?... Efterlängtad tror vi! Fantastiska Telefonplan erbjuder nu en ljus kontorslokal med en attraktivt planlösning. Mestadels öppna kontorsytor samt en bra balans av mötes-/samtalsrum. Härligt ljus som sprider sig i lokalen och trevlig utsikt söderut. Lokalen är belägen på 6 trappor och är i mycket gott skick. Trevlig entré via Telefonvägen 30, här finns även en gemensam reception och konferensavdelning. Lokalens två separata ingångar gör det möjligt att ha åtskilda t.ex. besöks-/personalentréer. Moderna, ljusa öppna kontorsytor med lite mer generös takhöjd. Fint pentry och stor samlingsyta för hela teamet. En genomarbetad blandning av mötes- & samtalsrum. Genomgående en lokal av mycket god standard. Vi på Vasakronan erbjuder här en synnerligen bekväm kontorslösning - bara att flytta in! Om området: Telefonplan är som en egen liten stad i staden. Här finns gott om populära restauranger (Krubb, FAVO, Addfood och Landet för att nämna några) och på lunchen kan man träna på SATS. Eller varför inte utmana kollegorna i klättring på Klättercenter? Det är lätt att ta sig hit - E4:an går i närheten och med tunnelbanan är det bara 5 minuter från Södermalm. Välkommen till Telefonvägen 30!

Ytor

  • Total yta:

    620 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

2006

Byggår:

1962

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Telefonplan finns markparkering för ca 450 bilar. För korttidsparkering gäller betalning via app eller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl vasakronan@apcoa.se. Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Närservice:

Här finns allt dina medarbetare kan tänkas behöva för att underlätta deras vardagsliv, exempel apotek, bank, träningsanläggningar, mataffärer, kemtvätt, skrädderi och till och med en blomsterbutik för att sätta guldkant på vardagen. Utöver detta serverar populära restauranger som Addfood, Krubb, Viet Bistro och Matkonst alltifrån en välbesökt lunchbuffé, nygrillade hamburgare, välsmakande vietnamesiskt och vällagade lunchrätter med ekologiska råvaror. Detta är bara ett smakprov på allt som området har att erbjuda.

Kommunikationer

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city på E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.
Telefonvägen 30

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan