Flansbjersvägen

Arlöv , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

20 000 - 50 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Logistikfastighet i Sunnanå på upp till 50 000 kvm med en takhöjd på otroliga 40 meter - Unik möjlighet för er verksamhet!

Nu ges en otrolig möjlighet att etablera er verksamhet i ny lager/logistikenhet på attraktiva logistikposition Sunnanå som planeras att vara klar för inflytt Q2-3 2024. Tillgängliga ytor kommer vara 20 000 - 50 000 kvm fördelat på en eller två huskroppar. Flera portar i väster- och norrläge. Takhöjder kommer vara på otroliga 40 m på 40% av bebyggelsen och 20 m på 20% av bebyggelsen - fantastiska möjligheter för er logistikverksamhet att nyttjas till bla höglager. Möjlighet att ladda lastbilar tack vare mycket och stark ström till fastigheten. På taket kommer solceller installeras och ge låga driftskostnader. Ingen möjlighet till produktionsverksamhet, byggnation kommer påbörjas först när 15 000 kvm är uthyrt. Fastigheten kommer uppföras på en förlängning av Flansbjersvägen, bakom Chefs Culinar och kommer sticka ut från mängden och ger därför ett fantastiskt skyltläge. Kontakta ansvarig uthyrare på Relier för mer information kring denna unika möjlighet!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 20 000 50 000

Teknisk information

Takhöjd:

40 m

Omgivning

Omgivning/natur:

På logistikposition Sunnanå finns många stora logistikföretag etablerade. I området blandas företag med handel, bostäder, öppna landskap och närhet till kommunikation.

Närservice:

Lokalen finns invid Toftanäs handelscentrum med ICA Maxi, butiker, gym, PostNord Företagscenter och bensinstationer. Även Stora Bernstorps handelsområde finns inom 5 minuter från lokalen.

Kommunikationer

Lokalen ligger in till Yttre Ringvägen E6 och väg 11 in mot Malmö, för snabb kommunikation ut mot Danmark, Trelleborg eller norrut i Sverige. Centrala Malmö når man på 10 minuter. Skånetrafiken trafikerar hållplats inom gångavstånd som går mellan Lund och Hyllie .
Flansbjersvägen

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor