Anders Carlssons gata 4

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

515 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Just nu har vi en modern och nyrenoverad lokal på 515 kvm i vår fastighet M1:an. Här finner du öppna ytor, konferensrum och ett nyrenoverat kök.

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Vi på Älvstranden Utveckling har varit del av Lindholmens utveckling i över 20 år. Och vi är inte klara än. Vi har nästan 50 fastigheter i området som längtar efter just dig som hyresgäst. Här har du nära till Göteborgs innerstad, massor av olika restauranger och fik, coola kontorsgrannar och första parkett vid vattnet. Inte för att skryta men det finns inte många platser i Göteborg där du kan sitta och dingla med benen över kajkanten en solig dag. Men på Lindholmen kan du det!

Just nu har vi en modern och nyrenoverad lokal på 515 kvadratmeter i vår fastighet M1:an. Här finner du öppna ytor, konferensrum och ett nyrenoverat kök. Fastigheten M1:an ligger på centrala Lindholmen som ger bra kommunikationer, närhet till restauranger, träningsanläggningar, Lindholmen Science Park och kulturlivet i området. I lokalen finns dessutom inpasseringssystem installerade och avtalet kan tas över från sittande hyresgäst.

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller om du vill boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    515 m2

Anders Carlssons gata 4