Stigbergsliden 5B

Majorna , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ett hörnkontor med en vacker panoramautsikt ut över Göteborgs hamn

Välkommen till Stigbergsliden 5B!

Här finner du en kontorslokal om 100 kvm i mycket gott skick med en vacker utsikt ut över Göteborgs hamn. Lokalen är belägen på våning två och är ett hörnkontor. Lokalen består av kontorsrum, arkiv, pentry, dusch och toalett. 

Hyra per månad 21 400: - vilket inkluderar värme, komfortkyla, el, vatten, fastighetsskatt etc. Moms tillkommer.

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Närservice:

Stigbergsliden är ett mycket bra läge i centrala Göteborgs utkant. Därför finns det här ett mycket bra utbud av närservice i form av restauranger, möjlighet till aw, livsmedelsbutik och mycket mer!

Kommunikationer

Goda förbindelser med spårvagn via hållplatsen Stigbergstorget som ligger alldeles intill.
Stigbergsliden 5B

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner