Slottsgränden 2

Inre Hamnen , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Pris

Pris fås via offert

Tillträde

2024-08-01

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Välkommen till ditt nya kontor! I anrika Andreas Kvarn, nu kallad Jungfrun, finns möjlighet att teckna sig på ett eget våningsplan driftat av DOSPACE

Skapa din nya arbetsplats i ett gammalt anrikt spannmålsmagasin. Nu renoverar vi gamla Andreas kvarn i Inre hamnen – med gångavstånd till både resecentrum och Norrköpings stadskärna. Det kan inte bli mer nära.

Här är materialet noggrant utvalt för att passa in i den ursprungliga arkitekturen och lokalerna är ritade av Sveriges främsta arkitekter. Allt för att skapa de bästa förutsättningar för en produktiv miljö. Kort och gott, ett härligt arbetsflow.

Välj en hel våning som kontor? Eller en plats i de gemensamma ytorna? Oavsett val är det enkelheten som står i fokus med korta uppsägningstider och lösningar efter just dina behov. Allt du behöver göra är att fokusera på din verksamhet – så fixar vi resten.

Övrig information

Övrigt:

Att välja coworking är att göra ett miljösmartare, flexiblare och enklare val. På DOSPACE är kontoren yteffektiva och istället för att köpa in och slänga möbler och infrastruktur hyrs används dessa så länge man är medlem, sen tar nästa medlem vid. Alla avtal signeras enkelt och digitalt och har korta uppsägningstider så löpande kan anpassa ytan och antalet medlemskap efter dina behov. På DOSPACE är det lätt att hitta fokus för arbete och få en plats för socialt umgänge med likasinnade och oliksinnade. Nystartade bolag tar hjälp av de mer erfarna, och de etablerade bolagen får inspiration av de nya, det blir affärsnytta för alla. DOSPACE arrangerar löpande medlemsevent för relationsbygge och utbildning.

Ytor

  • Total yta:

    600 m2

Ytbeskrivning

Med en varsam restaurering har våra topparkitekter tagit fram väl genomarbetade lokaler på högsta nivå. Materialet är noggrant utvalt för att passa in i den ursprungliga arkitekturen och husets originaldetaljer återanvänds i så stor utsträckning som möjligt. Här vävs historien inte bara in som en kitschig detalj, nej, här blir den en levande del av hela huset.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontrakten signeras digitalt

Tillträde:

2024-08-01. Enligt överenskommelse

Prisinformation:

I månadsavgiften ingår DOSPACE-medlemskap, lås-och accessystem, mötesrumsbokningssystem, mötesrums-teknik, wi-fi, kaffe, kontorsmöblering, städ, bemanning, postservice, utskrifter, medlemsevent och förmåner, mötesrum, telefonbås och samtalsrum mm.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Pris fås via offert

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jungfrun

Byggår:

1822

Renoveringsår:

2024

Våningsplan:

2

Planlösning:

Med en Office Suite får du en egen våning i anslutning till DOSPACE. Här ingår arbetsplatser, kök, toaletter, mötesrum och lounge. DOSPACE inreder och servar kontoret så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Lokalen kan nås via:

Du tar dig enkelt hit via bil eller till fots. Från Norrköpings Resecentrum är det endast en kort promenad hit.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i entrén till en helt ny stadsdel – i direkt anslutning till både resecentrum och Norrköpings stadskärna. Det kan inte bli mer nära. Utanför kontorsfönstret växer cirka 3 000 nya bostäder fram bredvid skolor, butiker, restauranger och kaféer. Allt med närhet till Motala ström och lugnande gröna promenadstråk. Sa vi att läget är bra?

Kommunikationer

Lokalen är i nära anslutning till Norrköping resecentrum.
Slottsgränden 2