Lagervägen 4

Arlöv , Arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med närhet till motorvägarna

Kontoret om totalt 135 kvm består av 6 stycken separata kontorsrum samt ett konferensrum. Lokalen ligger på ett smidigt läge för företag som behöver närhet till motorvägarna.

Ytor

  • Total yta:

    135 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tågarp 16:17

Omgivning

Närservice:

I området finns gott om daglig service i form av lunchrestauranger. En bit bort ligger även Burlöv Centrum men butiker och restauranger.

Kommunikationer

Lokalen ligger på ett smidigt läge om man snabbt vill nå motorvägarna. E6 och E22 ligger endast några minuter från lokalen. I området ligger även Burlövs Tågstation.
Lagervägen 4

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor