Bolandsgatan 9

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

325 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Ny håller hyresvärden av Magasin Boland på att iordningställa husets enda kontorsyta. Kontoret är rumsindelat och kommer med hela 8 kontorsrum och fler går att få till. Lokalerna kommer med toalettpaket, duschmöjligheter och kök. det går även att få till ytterligare kontorsrum eller mötesrum i intilliggande lokaler vilket gör denna lokal väldigt speciell. Denna måste ses på plats! Utanför kontorsloklaerna finns det en tennisbana och på andra sidan Bolandsgatan finns en stor Padelanlägging som håller öppet under årets varmare perioder,

Ytor

  • Total yta:

    325 m2

Utförande

Byggår:

1900

Planlösning:

Rumsindelade kontorslokaler om 325 kvm med möjlighet till förhyrning av ytterligare lagerutrymme om ca 267 kvm i form av en vindsvåning. Vindsvåningen kan även nyttjas som konferensytor. Lokalen består av 7-8 kontorsrum med plats för 2-3 personer samt två större rum som kan nyttjas som konferens eller kontorsrum. I lokalerna finns även kök, extra pentry, toalettpaket och arkivrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i området Boländerna söder om Uppsala centrum som är ett expansivt handels- och industriområde.

Företag i närheten:

Mycket bra service då flera stora varuhus ligger i området som Bauhaus, Biltema, Coop, Ikea och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Det är täta busskommunikationer och mycket bra cykelvägar till Resecentrum och centrala Uppsala. E4:ans påfart i båda riktningarna och Kungsleden nås på bara några minuter.
Bolandsgatan 9