Bolandsgatan 9

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

166 - 204 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Unik lokal i fantastiskt läge!

Nu finns Magasin Bolands mest attraktiva lokal tillgänglig för uthyrning. Lokalen är belägen längs med Bolandsgatan och kommer med en takhöjd om 5,5 m. Lokalen ligger i ett extremt bra skyltläge vilket gör den lämplig för diverse verksamheter. Hyresvärden planerar att renovera lokalen med nya ytskikt, kök och toalett och ett entresol från 38 kvm samt att utrusta lokalen med stora fönsterpartier ut mot gatan för extra god synlighet. Lokalen kan även utrustas med port om så önskas även om lokalen i sig är sammankopplad med lastkaj ifrån baksidan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 166 204

Utförande

Byggår:

1900

Planlösning:

Ljus lokal om 166 kvm med öppen planlösning och stora skyltfönster ut mot Bolandsgatan 9. Lokalen bjuder på generös takhöjd om ca 5,5 m vilket innebär att man på sikt kan skapa mer yta i en entresollösning från 38 kvm. Möjlighet finns att koppla samman lokalen med karakteristiska ytor på våning 2 med möjlighet till lager, konferensrum eller dylikt. Den har access från Bolandsgatan men även till lastkajen på baksidan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i området Boländerna söder om Uppsala centrum som är ett expansivt handels- och industriområde.

Företag i närheten:

Mycket bra service då flera stora varuhus ligger i området som Bauhaus, Biltema, Coop, Ikea och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Det är täta busskommunikationer och mycket bra cykelvägar till Resecentrum och centrala Uppsala. E4:ans påfart i båda riktningarna och Kungsleden nås på bara några minuter.
Bolandsgatan 9