Flintyxegatan 10

Fosie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 304 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager med fräscha kontorsytor och generösa uppställningsytor med parkering på optimalt läge i Fosie!

På Flintyxegatan med optimalt läge i Fosie finns denna lagerlokal med kontor tillgänglig vid årsskiftet 22/23. Totalt 2 304 kvm fördelat på 1 332 kvm lager och 972 kvm kontor. Lagret har markport på 4x3 m, 3 m takhöjd till balk i lager. Gott om parkeringsplatser samt uppställningsytor på fastigheten. Kontorslokalen är i gott skick, ljus, rumsindelad med öppna sällskapsytor, konferensrum och pentry med diskmaskin.

Ytor

  • Total yta:

    2304 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Omgivning

Närservice:

På Jägersro Center som ligger i närheten finns handel, restauranger, service och nöjen.

Kommunikationer

Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Utanför fastigheten finns busshållplats med Stadsbuss som går in till centralstationen.
Flintyxegatan 10

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor