Blekholmsterassen 6

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

116 m²

Hyra

5 800 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 75 kr/m² och år, Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 711 kr/m² och år. Ej specificerad: Sophantering 30 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor med öppen planlösning och högt i tak. Möjlighet till korttidsuthyrning i nära anslutning till Stockholm Central.

Kontoret är ledigt nu och har ett härligt ljusinsläpp via stora glaspartierut som vetter ut mot Blekholmsgatan. Lokalen som kan passa som kontor/showroom hyrs ut i befintligt skick. Här har ni en egen entré direkt från Blekholmsgatan som även kan användas för leveranser. Här finns två stycken wc samt ett mindre pentry. Kontakta oss för mer informaton samt visning Fastigheten är miljöklassad enligt BREEAM.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 116 5 800

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

5800

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer el 75 kr/m² och år, Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 711 kr/m² och år. Ej specificerad: Sophantering 30 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blekholmen 1

Byggår:

1994

Våningsplan:

4

Omgivning

Omgivning/natur:

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Närservice:

Kapitel 8 som är ett välbesökt konferenscenter hittar du i huset, de har konferensrum för mindre och större möten. Intill huvudentrén på Klarabergsviadukten 90 har vi två restauranger, som under sommarhalvåret även har uteservering. Här finns även dusch- och omklädningsrum med skåp för de som cyklar till jobbet eller tar en löprunda på lunchen och vill byta om innan arbetsdagen börjar. Cykelparkering finns i huset.

Kommunikationer

Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret. Här har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?
Blekholmsterassen 6