Slottsgränden 2

Inre Hamnen , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 600 m²

Pris

Pris fås via offert

Tillträde

2024-08-01

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Välkommen till ditt nya kontor! I anrika Andreas Kvarn, nu kallad Jungfrun, finns möjlighet att teckna sig på ett eget våningsplan driftat av DOSPACE

På DOSPACE sitter hela bolag, avdelningar till större bolag, remote workers och egenföretagare. Det finns 4 medlemskap att välja på utifrån dina behov:

  • Hot Desk: Du får en plats i vår lounge-yta. Detta medlemskap passar bra för dig som jobbar från laptop och vill ha maximal flexibilitet.
  • Private Desk: Du får ett eget höj-och sänkbart skrivbord i vår öppna kontorsyta. Detta medlemskap passar dig som behöver skärm, tangentbord och en fast plats.
  • Private Office: Du får ett eget låsbart kontor. Passar dig som vill kunna stänga dörren om dig.
  • Office Suite: Du får ett helt eget våningsplan med egen entré, brandat efter ditt bolags färger och inrett efter era behov. 

Medlemskapen går att kombinera som du vill för att få till det perfekta upplägget på arbetsplats för dig och ditt team. I alla medlemskap ingår: Kaffe, te & smaksatt vatten, tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan, snabbt wifi och utskrifter, mötesrum och telefonrum, medlemsevent och medlemsförmåner, bemanning och drift av DOSPACE team, postfack, post- och budhantering, städning och renhållning

Övrig information

Övrigt:

Att välja coworking är att göra ett miljösmartare, flexiblare och enklare val. På DOSPACE är kontoren yteffektiva och istället för att köpa in och slänga möbler och infrastruktur hyrs används dessa så länge man är medlem, sen tar nästa medlem vid. Alla avtal signeras enkelt och digitalt och har korta uppsägningstider så löpande kan anpassa ytan och antalet medlemskap efter dina behov. På DOSPACE är det lätt att hitta fokus för arbete och få en plats för socialt umgänge med likasinnade och oliksinnade. Nystartade bolag tar hjälp av de mer erfarna, och de etablerade bolagen får inspiration av de nya, det blir affärsnytta för alla. DOSPACE arrangerar löpande medlemsevent för relationsbygge och utbildning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 600

Ytbeskrivning

Inuti magiska Andreas Kvarn skapas nu arbetsplatser för de större bolagen, där möjligheten för första gången finns att ha en helt egen våning för sitt bolag, men med all service och tjänster som ingår i ett coworkingmedlemskap. En egen våning, men en del av något större.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontrakten signeras digitalt

Tillträde:

2024-08-01. Enligt överenskommelse

Prisinformation:

I månadsavgiften ingår DOSPACE-medlemskap, lås-och accessystem, mötesrumsbokningssystem, mötesrums-teknik, wi-fi, kaffe, kontorsmöblering, städ, bemanning, postservice, utskrifter, medlemsevent och förmåner, mötesrum, telefonbås och samtalsrum mm.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Pris fås via offert

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jungfrun

Byggår:

1822

Renoveringsår:

2024

Våningsplan:

2

Planlösning:

Med en Office Suite får du en egen våning i anslutning till DOSPACE. Här ingår arbetsplatser, kök, toaletter, mötesrum och lounge. DOSPACE inreder och servar kontoret så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Lokalen kan nås via:

Du tar dig enkelt hit via bil eller till fots. Från Norrköpings Resecentrum är det endast en kort promenad hit.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i entrén till en helt ny stadsdel – i direkt anslutning till både resecentrum och Norrköpings stadskärna. Det kan inte bli mer nära. Utanför kontorsfönstret växer cirka 3 000 nya bostäder fram bredvid skolor, butiker, restauranger och kaféer. Allt med närhet till Motala ström och lugnande gröna promenadstråk. Sa vi att läget är bra?

Kommunikationer

Lokalen är i nära anslutning till Norrköping resecentrum.
Slottsgränden 2