Västanforsgatan 21

Sofielunds Industriområde , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

82 m²

Pris

Hyra: 5500kr/mån Fastighetsskatt:123kr/mån VA: 100kr/mån El: eget abonnemang Totalt: 5723kr/mån ex. moms

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Perfekt för hantverkare eller mindre verkstad! Källarlokal med egen toalett, nymålad och med ny LED-belysning. Kameraövervakning och larm.

Vi är glada att kunna erbjuda dig en exceptionell lokal i källarplan som är idealisk för dina lagerbehov eller som en mindre verkstad. Denna välutrustade lokal är särskilt anpassad för hantverkare och erbjuder en bekväm och funktionell arbetsmiljö.

En av de mest betydelsefulla fördelarna med denna lokal är den separat tillgängliga toaletten, vilket ger dig integritet och bekvämlighet. Du behöver inte längre lämna arbetsplatsen för att använda toaletten, vilket sparar tid och gör att du kan fokusera på dina projekt utan avbrott.

För att förbättra arbetsmiljön har lokalen nyligen blivit målad och är i utmärkt skick. Den fräscha och moderna atmosfären skapar en trivsam arbetsplats och ger dig möjlighet att arbeta i en trevlig och inspirerande miljö.

En annan viktig fördel med denna lokal är den nya LED-belysningen. LED-belysning är energieffektiv och ger en jämn och klar belysning som är skonsam för ögonen. Du kommer att uppleva en förbättrad arbetsmiljö med optimal ljussättning som hjälper till att öka produktiviteten och minska trötthet.

Dessutom har vi också implementerat kameraövervakning och larmsystem för att säkerställa maximal säkerhet över de allmänna ytorna. Du kan vara trygg i vetskapen om att din verksamhet och egendom är skyddade och övervakade dygnet runt.

Denna mångsidiga lokal erbjuder också flexibilitet för att passa dina specifika behov. Med tillräckligt med utrymme för lagring av material, verktyg eller produkter kan du organisera och optimera din verksamhet på ett effektivt sätt.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska lokal. Vi är övertygade om att den kommer att möta och överträffa dina förväntningar och bli en idealisk plats för att driva din verksamhet framåt.

Övrig information

Övrigt:

Nedfarten har en elektrisk port som öppnas med en digital nyckel via mobiltelefon samt kameraövervakning och larm.

Ytor

  • Total yta:

    82 m2

Ytbeskrivning

Vi är stolta över att presentera denna professionella lokal som är perfekt för dina lagerbehov. Oavsett om du är en hantverkare eller behöver en enklare verkstad med möjlighet till bilnedfart, kommer denna lokal att uppfylla dina förväntningar. Med nyligen genomförda renoveringar erbjuder denna lokal en fräsch och modern atmosfär. Den har genomgått en färsk målning som ger en ren och inbjudande känsla. Den nya belysningen ger optimal ljussättning, vilket skapar en välupplyst och funktionell arbetsmiljö. Denna lokal har utformats med praktiska behov i åtanke. Med möjlighet till nedfart för bil kan du enkelt hantera och transportera material eller utrustning. Detta sparar tid och underlättar smidiga arbetsflöden. Oavsett om du behöver förvara verktyg, material eller produkter, erbjuder denna lokal gott om utrymme för att möta dina behov. Dess flexibilitet gör det möjligt att anpassa layouten efter dina specifika krav och ge dig en optimal arbetsmiljö. Tveka inte att ta kontakt med oss för att boka en visning och upptäcka möjligheterna som denna professionella lokal har att erbjuda. Vi ser fram emot att vara en del av din framgångsrika verksamhet och hjälpa dig att skapa en effektiv och funktionell arbetsplats.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kundparkering
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

3-års kontrakt med 9 månaders uppsägningstid

Tillträde:

Omgående

Prisinformation:

Hyra: 5500kr/mån Fastighetsskatt:123kr/mån VA: 100kr/mån El: eget abonnemang Totalt: 5723kr/mån ex. moms

Hyresinformation:

Hyra: 5500kr/mån Fastighetsskatt:123kr/mån VA: 100kr/mån El: eget abonnemang Totalt: 5723kr/mån ex. moms

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Malmö Vändrosten 7

Byggår:

1939

Renoveringsår:

1989

Antal rum:

2

Planlösning:

Välkommen till denna professionellt utformade lokal med en öppen planlösning som delas in i två rum och inkluderar en egen toalett. Den öppna planlösningen ger dig möjlighet att anpassa lokalen efter dina önskemål och verksamhetens krav. Detta ger dig flexibilitet att skapa separata arbetsområden.

Teknisk information

Ventilation:

FTX

Omgivning

Omgivning/natur:

Sofielunds Industriområde är ett av Malmös mest dynamiska stadsdel med kultur, musik, konst och industri i en magisk blandning.

Företag i närheten:

Pågen, butiker, rockklubb, körskola och mycket till.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på gatan. Finns även fasta parkeringsplatser att hyra.

Närservice:

Matbutiker, gatukök, biltvätt, bilverkstad, bageri m.m

Kommunikationer

Tillgängligt med buss och tåg via Rosengårds tågstation.
Västanforsgatan 21

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag