Slåttervägen 20

Järva Krog , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

391 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till Järva Krog Kvartersstad och hus K11

I Järva Krog skapas en tät, trygg och trivsam kvartersstad. En hållbar, omväxlande och mänsklig plats där företagsamhet och privatliv går hand i hand. Här satsar vi lika mycket på livet mellan husen som inuti dem, på sociala ytor och informella mötesplatser, aktiviteter och evenemang.

I Järva Krog skapar bostäder, kontor, butiker, service och ett brett restaurangutbud en urban gatumiljö. Järva Krog är en del av nya Ulriksdal som kommer att innehålla ca 2500 bostäder och ca 15 000 arbetsplatser. Från Järva Krog är det också nära till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra natur och flera promenad- och löparstråk. Inom promenadavstånd finns även Mall of Scandinavia och Friends Arena. Kontoren ger alla fördelar som ett nybyggt kontor medför – möjlighet till effektiva ytor, generös takhöjd, god luftkvalitet och fint ljusinsläpp. 

Ytor

  • Total yta:

    391 m2

Ytbeskrivning

Nu finns en unik möjlighet att hyra ett nybyggt kontor med hög standard mitt i populära Järva Krog. Lokalen om ca 391 kvm har fönster från golv till tak vilket ger maximalt ljusinsläpp, stort pentry med köksö samt tillgång till trädgård med uteplats och grillmöjligheter.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. 2022

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Herrjärva 2

Byggår:

2020

Planlösning:

Nu finns en unik möjlighet att hyra ett nybyggt kontor med hög standard mitt i populära Järva Krog. Lokalen om ca 391 kvm har fönster från golv till tak vilket ger maximalt ljusinsläpp, stort pentry med köksö samt tillgång till trädgård med uteplats och grillmöjligheter.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Belägen vid det mycket välkända Järva Krog. Avfart direkt från E4an. Många kollektivtrafiksalternativ.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I Järva Krog har du Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva gård en cykeltur bort. Få extra energi på lunchen genom att springa Brunnsviken runt som varvas med padeltennis på en av utomhusbanorna. Här finns flera olika träningsanläggningar och i närområdet hittar ni alltifrån golfbanor till mountainbike-spår och ridning. På vintern blir pauserna från arbetet extra roliga med skridskoåkning på Brunnsviken. I närheten av kontoret finns dessutom walk & talk-slingor för skön återhämtning och produktiva möten.

Företag i närheten:

Många har redan upptäckt fördelarna med att ha sitt kontor i Järva Krog. Här blir ni grannar med starka varumärken så som Philips, NCC, Puma, 3M Sverige, Viatris, Boon-Edam, Haugen-Gruppen, Trafikverket med fler.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Varmparkering finns i huset och i kvarteret ligger även parkeringsanläggningen Sadelplatsen med sina ca 800 parkeringsplatser. Elladdplatser finns.

Närservice:

I Järva Krog hittar ni det mesta, allt ifrån att hämta ut paket till fullfjädrad shopping på Mall of Scandinavia. Ta en fika, beställ ekologisk snabblunch eller upplev finrestauranger som Nooch och Bockholmen. Här finns till och med en av världens bästa takbarer på Winery hotell, och Friends Arena ligger bara 10 minuter från kontoret. Och för större event eller sammankomster finns både hotell- och konferensmöjligheter runt knuten.

Skyltläge:

Här erbjuds du som hyresgäst ett av Stockholms bästa skyltläge med synlighet mot E4an och Bergshamraleden.

Kommunikationer

Kvartersstaden Järva Krog ger en känsla av att ha nära till det mesta. Buss 6 min Järva Krog – Hagastaden Tunnelbana 8 min - Bergshamra – Östermalmstorg Pendeltåg 7 min - Ulriksdal – Odenplan Bil 5 min - Järva Krog – Norrtull Flyg 24 min - Järva Krog – Arlanda Cykel 12 min - Järva Krog – Norrtull
Slåttervägen 20

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB