Olof Palmes plats 1

Nobeltorget , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

480 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med fantastisk utsikt över Nobeltorget!

Kontor på bästa läge med närhet till både Södervärn, Värnhem och Malmö centrum. Här sitter du med fantastisk utsikt över Nobeltorget i lokaler som anpassas efter dina behov av fastighetsägaren. Stora och ljusa ytor i en charmig fastighet. I bottenplan ligger konferenscentret Folk, Mat och Möten samt restaurang Mat som lång erfarenhet av att organisera möten och konferenser i Malmö, här har du som hyresgäst möjlighet att hyra konferenslokaler i världsklass till reducerade priser. 

Vill du ha kundlunch i en avslappnad miljö så erbjuder restaurang Mat fantastisk mat med fokus på passion och det lilla extra. 

Fastigheten erbjuder även en fantastisk takterass som du kan nyttja för kundevent eller om du vill äta lunch i solen! På baksidan och i garaget finns flertal parkeringsplatser som går att hyra till. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    480 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Folk, mat och möten. Coop, Erikssons trafikskola, Bröd och vänner, Mido, Restaurang Mat

Närservice:

Tvärs över gatan hittar du Coop, gångavstånd till centrala Malmö, Södervärn och Värnhem.

Olof Palmes plats 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner