Torsgatan 26

City / Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokal i nyskick uthyres i andra hand, flexibel avtalslängd! Padelbana och utegym på gården.

På ett av Stockholms mest centrala lägen utmed Torsgatan ligger denna fastighet. Byggnaden är ritad av arkitekt Ferdinand Boberg och färdigställdes 1906 för Stockholms Vatten- och Gasverk.

Byggnaden är uppförd i jugendstil med fantastiskt fint bevarade detaljer av hög kvalitet i hantverk och material.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ytbeskrivning

I denna vackra och totalrenoverade fastighet beläget på Torsgatan mellan Norra Bantorget och Sankt Eriksplan finns nu möjlighet att hyra in sig i Aptics toppmoderna lokal. Söker ni nya moderna kontor i bra kommunikativt läge i city är detta kontoret för er. Ytan fördelas på en stor öppen yta med plats för upp till ca 12 skrivbord. Ett stort utrymme för att hänga av sig samt för förvaring alt telefonrum. Modernt pentry med stor lounge och sällskapsyta men kan såväl nyttjas för kontorsplatser på halva ytan. Lokalen kommer delas av med en egen entré. Kontoret går i ljusa färger med smakfulla och moderna ytskikt, väldigt gott inomhusklimat med ny ventilation med komfortkyla. Flexibel avtalslängd 1-3 år Hyra 5800kr/m2/år Värme/kyla 180kr/m2/år Fastighetsskatt 370kr/m2/år El ingår Internet finns att dela till självkostnadspris Tillträde efter överenskommelse Kontakta mäklaren för visning!!

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Omklädningsrum

Utförande

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

5 av 5

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området kring Norra Bantorget har utvecklas till Stockholms metropol för företagande och affärsresanden med liv och rörelse både dag som kvällstid.

Företag i närheten:

United Spaes, Drivkraft, Dynabyte, Dream Broker, Loopia Group, Mercer Sweden, Martela, New Balance, Padler, Ritorno, STC, Aimo Park Garage.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Mycket god tillgång till flera parkeringshus i närområdet. Aimo Park har garage på Kammakargatan 74/Torsgatan 12. Stockholms stad förfogar exempelvis över Aulan Garage under Östra Järnvägsgatan/Torsgatan 1. P-hus Kungsbron. Car Park finns på Torsgatan 10 och 31, Continentalgaraget på Mäster Samuelsgatan 69, Norra Latin på Olof Palmes gata 28

Närservice:

I detta citynära läge finns det mesta man kan önska sig. Med Sankt Eriksplan, Norra Bantorget och Vasagatan runt hörnet finns ett brett serviceutbud för alla smaklökar, restauranger, butiker, hotell exempelvis Clarion Sign vid norra Bantorget ni har all nödvändig service inom promenadavstånd. Intill fastigheten finns Ritorno café och konditori som har en av Stockholms bästa semlor. I fastigheten finns United Spaces som säljer lunch och fika, hyr ut mötesrum samt dagpass för behov av extra utrymme. Utöver finns en helt ny padelbana på innergården som drivs av Padler och bara att boka tider. I nära anslutning finns stc gym.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget med 950m till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. 700 m till Sankt Eriksplan där flertalet bussar även trafikerar såsom buss 3 och 4.
Torsgatan 26

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB