Kungsängsgatan 20

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

209 m²

Hyra

1 075 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Bara ett stenkast från gågatan ligger denna bostadsrättslokal om totalt 209 m². I gatuplanet är ytan 144 m² och i källaren finns ytterligare 65 m². Lokalen är renoverad med en öppen yta vid entrén för butik eller öppet kontorslandskap, längre in i lokalen finns kontor, pentry med plats för matbord samt två toaletter. Här finns även utgång till parkeringsgaraget. I källarplanet är det en öppenyta för kontor/konferens eller lager. Lokalen kan ej upplåtas till restaurangverksamhet. Pris 1 690 000 kronor

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 209 209 1 075

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

1 690 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris

Utgångshyra kr/m2/år:

1075

Utförande

Planlösning:

Lokal med skyltfönster mot Kungsängsgatan där markplanet om 144 m² kan brukas som ett öppen butiksyta med kontor personalutrymme i den bakre delen eller ett kontor med öppet kontorslandskap, mötesrum och personalutrymme längst in. I den bakre delen finns pentry, två toaletter, varav en är större med dusch samt utgång till garaget. I källarplanet om 65 kvm finns det två rum för kontor, konferens eller förråd-lager beroende på vilken verksamhet du driver i lokalen. Lokalen har genomgått en ytrenovering och är i bra skick.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsängsgatan 20 ligger strax intill gågatans början vid korsningen Bredgränd. Här finns all möjlig service i form av ett flertal restauranger, butiker, ICA Närlivs, hotell, vandrarhem m m. På bara några minuters promenad tar du dig till Uppsala Centralstation varifrån bussar och tåg utgår.

Kungsängsgatan 20