Follingbogatan 32

Bromma
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

834 - 1 681 m²

Hyra

Tillträde

Q2 2023

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Vårdlokaler - Bromma Sjukhus

Bromma Sjukhus är ett vitaliserat vård- och omsorgshus. Byggnaden skall omvandlas från en sluten vårdbyggnad till en plats för naturliga möten mellan människor men också vara en möjlighet för äldre Bromma- och västerortsbor att bo kvar i sin närmiljö. Nu finns det möjligheter att hyra lokaler för praktiserande vård eller kontor t ex inom vårdsektorn. Vi söker aktörer såsom t ex; Naprapater Kiropraktorer Fotvård Tandläkare Specialister (inom olika segment inom vård) I huset finns redan Stockholms Sjukhem samt en vårdcentral.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 834 1 681

Ekonomi

Tillträde:

Q2 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Follingbogatan 32

Byggår:

1932

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

8 av 8

Teknisk information

Ventilation:

Frånluft

Omgivning

Närservice:

Vecturas ambition är att öppna upp byggnaden och skapa en målpunkt för närområdet. Entrén mot Follingbogatan utvecklas och ges en mer publik karaktär. Huvudentrén behålles och kompletteras med nya entréer för café och olika serviceverksamheter. Byggnaden ska inte bara verka som något bra för patienter och boende i sjukhuset – den ska även öka trivsel och bidra till området.

Kommunikationer

T-bana: Grön linje - Brommaplan Bussar: Buss 117 Pendeltåg: Ja till Spånga station
Follingbogatan 32

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB