Norra Neptunigatan 11

Universitetsholmen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

305 m²

Hyra

Tillträde

Runt årsskiftet 2022/2023

Beskrivning

  • Kontor

Charmigt kontor på centralt läge.

Kontor på plan 2, om 305 kvm som till största del är fördelat på egna kontorsrum. I lokalen finns mötetsrum, ett större kök samt yta för öppet landskap. 

Övrig information

Övrigt:

Lokalen är i olika nivåer.

Ytor

  • Total yta:

    305 m2

Ekonomi

Tillträde:

Runt årsskiftet 2022/2023

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Malmö Saluhall ligger rakt över gatan med ett brett utbud av Malmös bästa lunchrestauranger, och ett stenkast bort finner man Malmö live med hotell, konferenscenter och konserthus. Malmö Universitet ligger med 3 minuters gångavstånd.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Centralstationen. Busshållplats finns i nära anslutning till lokalen.
Norra Neptunigatan 11

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Lantmännen Fastigheter AB

.

www.lantmannenfastigheter.se

Fler annonser från Lantmännen Fastigheter AB