Gärdesgatan 4

Höganäs , Höganäs
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Rymlig butikslokal i centralt och tillgängligt läge på Brukets Handelsplats.

Ljus och rymlig butikslokal om 300 kvm med utrymme för både försäljningsyta, lager och personalutrymmen. Läget är lättillgängligt för besökare och erbjuder en stor parkering utanför fastigheten. Flera större aktörer finns i närområdet. Lokalen blir ledig för tillträde 1 oktober 2022. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Noshörningen 12

Byggår:

1943

Renoveringsår:

2013

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Norra Höganäs, nära både Höganäs stadscentrum och Höganäs hamn. Flera vägar ansluter i närheten.

Närservice:

Här på Brukets handelsplats finns flera butiker och outlets inom olika segment. Bland det närmsta grannarna återfinns bland annat Byggmax, Lager 157, Ittala och Orrefors. Höganäs stadscentrum ligger på nära avstånd och erbjuder sedvanlig vardagsservice och tjänster.

Kommunikationer

Riksväg 111 och 112 ligger i närområdet och fastigheten nås enkelt med bil. Centrumkärnan nås på 4 minuter. Busshållplats finns ca 400 meter bort, där linjer tar dig in till Höganäs centrum på 15 minuter. Bussar från Höganäs till Helsingborg möjliggör anslutning till SJ's inrikes tåglinjer.
Gärdesgatan 4

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB