Hyllie stationstorg 2

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

89 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Rum i Malmö Arenas kontorshotell med utsikt över Hyllie Stationstorg!

Med fantastisk utsikt och granne med kontorshotellets pentry finns ett kontor om 89 kvm ledigt i Malmö Arena. Här har du ditt eget kontor men delar gemensamma ytor såsom konferensrum, toaletter och pentry med övriga hyresgäster i huset. Övrigt som ingår i hyran är möbler, internet, skrivare, städning, kaffe och fyra konferensrum i olika storlekar. 

Garageplats finns att hyra för Arenas hyresgäster. Möjlighet att skylta på Malmö Arenas fasad mot Hyllie stationstorg där tusentals människor dagligen passerar. Som granne hittar du även ett av Sverige största köpcenter Emporia. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    89 m2

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Malmömässan, NCC, Malmö Arena, Emporia köpcentrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset.

Närservice:

Granne med lokalen ligger ett av Sverige största köpcentrum - Emporia. Här finns ett brett utbud av både restauranger, caféer, gym, shopping, frisör etc.

Skyltläge:

Mycket bra!

Kommunikationer

Mitt på Hyllie stationstorg där bussar och tåg går var 5:e minut.
Hyllie stationstorg 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner