Hyllie stationstorg 2

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

67 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Trevlig kontorsyta på 67 kvm med delat pentry och konferensrum!

I Malmö Arena kontorshotell finns kontor om 67 kvm ledigt med utsikt över Hyllie Stationstorg. Här sitter du på bästa pendlingsläge med närhet till både Kastrup, Köpenhamn och Malmö. Här betalar man som hyresgäst endast för den ytan som man själv använder, pentry, toaletter och konferensrum delas med andra hyresgäster i huset. Kontoret består av en stor öppen planlösning men det finns konferensrum/telefonbås att nyttja kostnadsfritt intill kontoret.

Övrigt som ingår i hyran är möbler, internet, skrivare, städning, kaffe och fyra konferensrum i olika storlekar.  

Möjlighet att skylta på Malmö Arenas fasad mot Hyllie stationstorg där tusentals människor dagligen passerar. Kommer övernattande besökare så finns flera hotell i närheten. Som granne hittar du även ett av Sverige största köpcenter Emporia. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    67 m2

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Malmömässan, NCC, Malmö Arena, Emporia köpcentrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset.

Närservice:

Granne med lokalen ligger ett av Sverige största köpcentrum - Emporia. Här finns ett brett utbud av både restauranger, caféer, gym, shopping, frisör etc.

Skyltläge:

Mycket bra!

Kommunikationer

Mitt på Hyllie stationstorg där bussar och tåg går var 5:e minut.
Hyllie stationstorg 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner