Limhamnsvägen 111

Limhamn , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Lokal som kan anpassas efter eran verksamhet!

Kliv in i denna häftiga lokal där ni får chansen att anpassas helt efter era önskemål! Lokalen ligger utmed Limhamnsvägen och är lättillgängligt per bil, buss och cykel. Lokalen har en tydlig idyllisk karaktär och är placerad i den gamla båghallen med nya moderna installationer. Planlösningen är i dagsläget helt öppen och har flexibla ytor. Varmt välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

MALMÖ GJUTERIET 22

Omgivning

Omgivning/natur:

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område. Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban.

Närservice:

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer.

Kommunikationer

Buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att jobba i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är denna lokalen för dig!
Limhamnsvägen 111

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor