Radiatorvägen 1

ÖREBRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

348 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Skapa ert drömkontor med närhet till city och bra skyltläge!

Var med och skapa det perfekta kontoret för just ert företag. Lokalen kommer totalrenoveras och därmed anpassas helt till den framtida hyresgästen. Belägen på andra våningen med bra ljusinsläpp. Riktigt bra skyltläge längs södra infarten men också nära till city.

Övrig information

Övrigt:

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.

Ytor

  • Total yta:

    348 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Öppet kontorslandskap eller separata kontor? Det är du som hyresgäst som bestämmer. Vi hjälper gärna till med ideér och skisser med det är era önskemål och behov som styr.

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri Parkering

Närservice:

Inom området finns flera restauranger och butiker. Bl.a. hittar man Stadium Outlet, Friskis & Svettis, Bageri Bullvivan m.fl.

Kommunikationer

Nära till E18/E20, bra bussförbindelse, ca 1 km från centrum.
Radiatorvägen 1

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum