Skeppsbron 3

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

212 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
Blommor, inredning, mode eller någonting annat? Du har idéerna, vi har lokalen och möjligheterna. I den här lokalen som passar bra för kontor och showroom eller butik kommer vi tillsammans se till att kunderna trivs och där det är roligt att gå till jobbet. Lokalen är belägen endast två minuters promenad från centralstationen med skyltfönster ut mot kanalens promenadstråk. I butikslokalen som har en yta på 121 m2 finns en trappa ner till lagret på 91 m2.

Ytor

  • Total yta:

    212 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ran 4

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Närservice:

Restauranger och butiker finns i närområdet.

Kommunikationer

2 minuters promenad till Malmö Centralstation och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.
Skeppsbron 3

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB