Finnboda Varvsväg 9

Finnboda , Nacka
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 150 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontorslokal / showroom med modern standard, högt i tak och industriell prägel. Vackert sjönära läge och stor balkong.

Välkommen till kontoret som ger mer än det tar. Här finns möjlighet att lokalisera er verksamhet i en rofylld, sjönära miljö. En kreativ oas med högt i tak och stor frihet. Här i Finnboda hamn bjuds på en fantastisk arbetsmiljö utöver det vanliga. Kontoret ligger i en fristående byggnad, där ni har en egen entré. Här finns även en lastkaj, där ni har otrolig bekvämlighet när det kommer till att kunna ta emot leveranser. Smidigt för näthandelsbolag, showroom, etc. Här skapar ni enkelt ett showroom för era produkter. Fastigheten har koppling till det gamla varvet i Finnboda, och har historiskt använts som matsal för varvsarbetarna. Söker ni en karaktäristisk lokal med industriell prägel, högt i tak och stora fönster så har ni hittat hem. Takhöjden bjuder in till kreativa verksamheter, så som studiomiljö/foto/film. Men lokalen har en hög kontorsstandard, med bra akustik och klimat. Så passar även en vanlig kontorsmiljö. Stor balkong/terrass som blir det självklara valet för kaffepausen eller lunchen. Lokalen har modern teknisk standard och totalrenoverades 2014. Fina ytskikt med glaspartier in mot mötesrum, modernt pentry, ett ljust trägolv i öppna landskapet där det också finns ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån takfönster. Textilmatta i mötesrummen, samt dämpande akustiktak och modern belysning. Planlösningen är flexibel. Väl tilltagna konferensrum som kan fungera både som mötesrum eller arbetsrum för flera. Det finns planer för att uppdatera utseendet av entrén till huset. Välkommen att kontakta oss för visning!

Ytor

  • Total yta:

    1150 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 37:78

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Unikt sjönära läge, med Finnboda hamn runt knuten skapar en arbetsmiljö utöver det vanliga. I det direkta närområdet finns ICA butik som är en perfekt service, Puls och Träning finns som närmsta gym nere vid hamnen. Föredrar ni att motionera i det fria så finns härliga promenad eller motionsstråk ut med vattnet. Docklands erbjuder restautang med fint utbud och sommarhalvåret är det inbjudande att slå sig ner på deras inglasade terrass från tidig lunch till sen kväll. Ta pendelbåten in till Östermalm på några minuter. Samtidigt som närheten till Södermalm och stan finns på bekvämt cykelavstånd, eller med bil.

Närservice:

ICA -butik, gym (Puls & Träning), café, restaurang, parkeringsplatser.

Kommunikationer

Goda förbindelser mot Södermalm med buss mellan Slussen och Nacka. I hamnen ett stenkast ifrån kontoret avgår regelbundet pendlingsbåt in mot Nybroviken eller Ropsten. Som tar er till City på bara några minuter.
Finnboda Varvsväg 9