Kämpevägen 25

Södra Munksjön , Jönköping
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

594 m²

Hyra

1 300 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

På Kämpevägen 25 ut med det växande området Södra Munksjön finns det möjlighet att hyra en butikslokal med stora utvecklingsmöjligheter.

På Kämpevägen 25 utmed utvecklingsområdet Södra Munksjön finns det nu en butikslokal som är redo att hyras ut. Lokalen är öppen och ljus och uppgår till 596 kvm. Lokalens placering ut med den vältrafikerade gatan Kämpevägen på området Södra Munksjön gör att lokalen/butiken får mycket god exponering för förbipasserande. I lokalen finns det en större butiksyta, lageryta samt kontor och personalutrymme på våning 2.

Övrig information

Övrigt:

För mer information kontakta Anders Mårtensson.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 486
Kontor 108

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1300

Utförande

Planlösning:

Butikslokal om 596 kvm med stor utvecklingsmöjlighet. I lokalen finns det en större butiksyta samt ett mindre lager med pallställage som är kopplad till en lastport på sidan av fastigheten. I lokalen finns det även flera kontorsrum på både våning 1 och 2 där majoriteten av rummen är placerade på våning 2. På första planet finns det även personalytor i form av kök/personalrum. Lokalen har god exponering ut mot Kämpevägen med flera kundparkeringar.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lastport

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av handelsområde och Södra Munksjöns utvecklingsområde.

Företag i närheten:

DahlCenter, Mercus Yrkeskläder, Marbodal, Starcenter, AD Butik Jönköping, Kakelgrosisten i Jönköping, Jönköpings Bygginvest AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i centrala Jönköping.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Kämpevägen

Kommunikationer

Kommunikationer i form av buss.
Kämpevägen 25

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent