Cylindervägen 20

Nacka Strand
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

282 m²

Hyra

Tillträde

2022-11-01

Beskrivning

  • Kontor

Ljusa och fina lokaler - Flexibelt avtal

Ljusa och trevliga lokaler som delas med ett annat företag, Storadio AB. Lokaldelen som upplåts har; 2 storrumskontor, perfekt för utbildning eller ca 8 arbetsplatser i vardera rum. 7 cellkontor, plats för 1 - 2 personer Tillgång till pentry, lounge, övernattningsrum samt omkl.rum och duschar samt en fantastisk terrass. Lokalen upplåts i andra hand på kort eller lång tid, man kan även få lokaldelen delvis möblerad om man önskar. Rosamarkerad yta på ritningen är den ytan av lokalen som upplåts i andra hand.

Ytor

  • Total yta:

    282 m2

Ekonomi

Tillträde:

2022-11-01. 2022-11-01

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Cylindervägen 20

Våningsplan:

6 av 8

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Nacka Strand ligger precis vid Saltsjön har fantastiska grönområden och vatten runt sig. Pendelbåten tar dig både till Lidingö, Nybroplan och Frihamnen på ca 20 min. Pendlarparkering finns i området och flertalet bussar går från såväl Nacka/Värmdö, Cityterminalen och Slussen. I området finns det gott om restauranger, matbutik, blomsteraffär, m.m.

Kommunikationer

Bussar: Flertalet bussar från Cityterminalen, Slussen samt Nacka Värmdö.
Cylindervägen 20

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB