Solna strandväg 74

Solna Strand , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

994 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking
  • Övrigt
Nu finns möjlighet att flytta in i 994 kvm flexibla, ljusa och moderna kontorslokaler i Solna Strand. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med ljusinsläpp från tre håll. Lokalen har ett antal mötesrum men den största delen är öppen och flexibel. Ett väl tilltaget kök i hjärtat av lokalen samt väl tilltagna gemensamma ytor. Bra blandning av öppna ytor och ett antal arbetsrum och konferensrum. Rymligt kök med en stor laungeyta där ni kan träffas över en lunch, sponatana möten eller varför inte en pingismatch. Möjlighet finns att hyra lokalen i andrahand med tillträde omgående.

Ytor

  • Total yta:

    994 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nöten 5

Byggår:

1986

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

8

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Solna Strand är ett uppskattat kontorsområde där du kan välja mellan ett 15-tal lunch-restauranger i området och kreativa food trucks när säsongen tillåter. En kort promenad från Solna Strand ligger Sundbybergs Centrum där du hittar det mesta för att underlätta vardagen såsom banker, Systembolaget, detaljhandel och apotek mm.

Kommunikationer

Solna Strand T-bana ligger i direkt anslutning till fastigheten, ett flertal busslinjer finns i området, 10 minuters promenad till pendeltåg och möjlighet att åka båt från maj-september är valmöjligheten oändliga. Cykelvägar leder åt flera håll, bland annat tar du dig till city på ungefär 20 minuter. Strandpromenaden från Solna Strand via Karlberg ger en skön cykelupplevelse i en nästan helt bilfri miljö. Väljer du trots allt att ta bilen så tar du dig till city på drygt tio minuter. Solna Strand ligger bredvid Huvudstaleden och har nära till E4. Till Bromma flygplats tar du dig på tre minuter och till Arlanda tar det cirka en halvtimme.
Solna strandväg 74