Kvarnholmsvägen 91

Nacka
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

61 - 1 070 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Nyproducerade lokaler centralt i Nacka-Kvarnholmen

Nyproducerade kontorslokaler i varierande storlekar. Lokalerna har fantastiskt ljusinsläpp och fönster åt flera håll. Lokalerna har idag råa ytor och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Bilderna visar hur lokalerna ser ut idag samt visionsbilder. Plan 6 - 459 kvm Plan 5 - 459 kvm Plan 4 - 91 kvm och 61 kvm. Lokalerna är lätta att nå med buss från Nacka Forum eller Slussen. Dessutom går pendelbåt i SLs regi från Nybrokajen till Kvarnholmen alldeles nedanför fastigheten. Tunnelbana kommer att komma till Nacka, men först vid 2028. Kontakta oss för mer information och visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 61 1 070

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvarnholmsvägen 91

Byggår:

2020

Våningsplan:

6 av 6

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Kvarnholmens Centrum som erbjuder handel, gym och café restaurang m.m. Tre minuter med buss eller bil så är man i Nacka Forum med ett mycket stort utbud av mat och handel.

Kommunikationer

Bussar: 402 samt pendlarbåt från Kvarnholmen Trafikleder: Värmdöleden 222
Kvarnholmsvägen 91

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB